lidt om
FACEBOOK & INSTAGRam Ads

Facebook og Instagram er to af de mest populære sociale medier i verden, og det er derfor ikke overraskende, at mange virksomheder bruger dem til at annoncere deres produkter eller tjenester.

Facebook Ads er en annonceringsplatform, som giver virksomheder mulighed for at målrette deres annoncer mod en specifik målgruppe. Det giver virksomhederne mulighed for at nå ud til deres målgruppe på en mere effektiv måde, og det giver dem også mulighed for at se, hvor effektive deres annoncer er.

Instagram Ads er også en annonceringsplatform, som giver virksomheder mulighed for at nå ud til deres målgruppe. Det er dog specielt godt til visuelle annoncer, da Instagram er et visuelt medie. Virksomheder kan vælge at annoncere med billeder eller videoer, og det giver dem også mulighed for at se, hvor effektive deres annoncer er.

Begge platforme giver virksomhederne mulighed for at målrette deres annoncer mod en specifik målgruppe, og det giver dem også mulighed for at se, hvor effektive deres annoncer er. Det er derfor en god idé for virksomheder at bruge både Facebook og Instagram til at annoncere deres produkter eller tjenester.

Ofte stillede spørgsmål om
Facebook & Instagram Ads

Du kan målrette din annonce ved at vælge specifikke kriterier som alder, køn, interesser, placering og meget mere.

Du kan se det gennem annoncerapporten som giver dig information om antallet af visninger, klik og konverteringer.

Ja, du kan lave annoncer på begge platforme samtidig ved at oprette en kampagne på Facebook Ads Manager og vælge Instagram som en platform at køre kampagnen på.

Facebook er en almindelig social medie platform, hvor Instagram er et visuelt medie, hvilket gør Instagram godt til visuelle annoncer såsom billeder eller videoer.

Nej, det er ikke muligt at se hvem der har set din annonce på begge platforme, men det kan give dig information om antallet af visninger og klik.

Kontakt os

Har du brug for hjælp til din marketing,
så tøv ikke med at tage kontakt til os.

    ALTING HAR EN BEGYNDELSE
    INDEN ET GODT SAMARBEJDE KAN STARTE!
    • 01 VI MØDES OG SER OM DER ER GOD KEMI MELLEM OS God kemi er vigtig for et godt samarbejde. Vi kalder en spade for en spade og spiller med helt åbne kort, da vi mener at det er den bedste vej til et effektivt og succesfuldt samarbejde.
    • 02 VI UNDERSØGER DIN VIRKSOMHED NÆRMERE For at skabe gode resultater for dig og din virksomhed, så har vi brug for at sætte os ind i din virksomhed - og de udfordringer du støder på i jagten på succes.
    • 03 VI LAVER EN plan for dig og din virksomhed Når vi har fået forståelse for din virksomhed, så laver vi en skræddersyet plan, som vi mener er den bedste løsning for dig.