Hvad er email marketing?
Og hvordan virker det?

Email marketing virker ved at sende emails til en liste over kontakter, der har givet dig deres email adresse enten gennem tilmelding til en nyhedsbrev eller gennem et køb eller en anden form for interaktion med din virksomhed. Formålet med email marketing er at engagere disse kontakter, opbygge en relation med dem og påvirke dem til at handle, f.eks. købe et produkt, besøge din hjemmeside eller dele dit indhold.

For at gøre dette, kan email marketing strategi omfatte at sende forskellige typer af emails, såsom nyhedsbreve, kampagne-emails, transaktions-emails, osv. Nyhedsbreve kan indeholde generelle opdateringer om virksomheden og branchen, mens kampagne-emails kan fokusere på at sælge et specifikt produkt eller tilbud. Transaktions-emails kan bruges til at sende information om en kundes køb eller interaktion med virksomheden, som fx bekræftelse på en ordre, opdateringer om levering eller kundeservice-emails.

For at gøre email marketing effektivt, er det vigtigt at segmentere din email liste og målrette dit indhold til specifikke grupper af modtagere. Det kan også være vigtigt at teste forskellige emne linjer, opfordringer til handling og design for at se, hvad der fungerer bedst for din målgruppe. Det er også vigtigt at overholde reglerne for email marketing og altid give modtagerne mulighed for at afmelde sig din email liste.

Ofte stillede spørgsmål
Hvad kan email marketing

Email marketing kan hjælpe med at opbygge en relation til dine kunder ved at give dem relevant og personligt indhold. Det kan også hjælpe med at holde kontakten med eksisterende kunder, så de føler sig værdsatte og mindet om din virksomhed.

Det kan hjælpe med at øge kendskabet til dit brand ved at give kunderne regelmæssige opdateringer om nye produkter, tjenester eller kampagner. Det kan også hjælpe med at øge brand awareness ved at dele informative og interessante indhold med dine modtagere.

Det kan hjælpe med at øge salget af dine produkter eller tjenester ved at give kunderne tilbud eller kampagner, der er specifikt målrettet dem. Det kan også hjælpe med at generere leads ved at give kunderne mulighed for at købe direkte fra emails.

Det kan hjælpe med at generere leads for din virksomhed ved at give kunderne mulighed for at tilmelde sig til din email liste og modtage specifikke tilbud eller information om dine produkter eller tjenester.

Det kan hjælpe med at øge trafikken til din hjemmeside ved at inkludere links til din hjemmeside i dine emails, så kunderne kan lære mere om dit brand eller dine produkter. Det kan også hjælpe med at øge trafikken til specifikke sider på din hjemmeside, som er relevante for det indhold, du sender i din email.

Kontakt os

Har du brug for hjælp til din marketing,
så tøv ikke med at tage kontakt til os.

    ALTING HAR EN BEGYNDELSE
    INDEN ET GODT SAMARBEJDE KAN STARTE!
    • 01 VI MØDES OG SER OM DER ER GOD KEMI MELLEM OS God kemi er vigtig for et godt samarbejde. Vi kalder en spade for en spade og spiller med helt åbne kort, da vi mener at det er den bedste vej til et effektivt og succesfuldt samarbejde.
    • 02 VI UNDERSØGER DIN VIRKSOMHED NÆRMERE For at skabe gode resultater for dig og din virksomhed, så har vi brug for at sætte os ind i din virksomhed - og de udfordringer du støder på i jagten på succes.
    • 03 VI LAVER EN plan for dig og din virksomhed Når vi har fået forståelse for din virksomhed, så laver vi en skræddersyet plan, som vi mener er den bedste løsning for dig.