Vi samarbejder med
Slagelse Erhvervscenter

Vi er meget stolte af vores samarbejde med Slagelse Erhverv. Som en del af dette samarbejde fungerer vi som konsulenter, der tilbyder specialiceret vejledning  til både nyopstartede og etablerede virksomheder i området.

Vi har stor viden om, hvad der skal til for at opbygge en effektiv markedsføringsstrategi – derfor hjælper vi virksomhederne med at identificere deres målgruppe, styrker og muligheder, og vi arbejder sammen med dem for at udvikle en strategi, der passer til deres specifikke behov.

Ud over vejledning om markedsføring, tilbyder vi også hjælp til opbygning og vedligeholdelse af en stærk online tilstedeværelse. Mange virksomheder har brug for en ny eller opdateret hjemmeside for at understøtte deres marketingstrategi, og vi har den erfaring og ekspertise, der skal til for at hjælpe dem med at opnå dette.

Vi ser frem til at samarbejde med Slagelse Erhverv for at støtte deres virksomheder i deres vækst og udvikling. Vi tror på, at vores kombination af faglig viden og personlig service vil være en stor fordel for virksomhederne, og vi glæder os til at se de positive resultater, dette samarbejde vil bringe.”

Kontakt os

Har du brug for hjælp til din marketing,
så tøv ikke med at tage kontakt til os.

    ALTING HAR EN BEGYNDELSE
    INDEN ET GODT SAMARBEJDE KAN STARTE!
    • 01 VI MØDES OG SER OM DER ER GOD KEMI MELLEM OS God kemi er vigtig for et godt samarbejde. Vi kalder en spade for en spade og spiller med helt åbne kort, da vi mener at det er den bedste vej til et effektivt og succesfuldt samarbejde.
    • 02 VI UNDERSØGER DIN VIRKSOMHED NÆRMERE For at skabe gode resultater for dig og din virksomhed, så har vi brug for at sætte os ind i din virksomhed - og de udfordringer du støder på i jagten på succes.
    • 03 VI LAVER EN plan for dig og din virksomhed Når vi har fået forståelse for din virksomhed, så laver vi en skræddersyet plan, som vi mener er den bedste løsning for dig.