Hvem er vi?
ET MINDRE MARKETINGSFIRMA
SOM ER HELT TÆTTE PÅ VORES KUNDER

Vi er et mindre marketing firma med kontor i hjertet af Slagelse. 

Vi har mange års erfaring indenfor digital marketing – og har været ansat i større virksomheder, inden vi valgte at starte vores eget firma i 2020. 

Alle vores kunder kommer via vores store netværk, som løbende bliver udvidet. Det gør det bl.a. fordi, at vi har været dygtige til at skabe gode resultater for vores kunder, som så anbefaler os videre til deres netværk. 

Det er super vigtigt for os, at vi er helt tætte med vores kunder, da vi er af den overbevisning, at det skaber bedre resultater, når tilliden er gensidig.

Vi har valgt ikke at have en lang bindingsperiode, som mange andre firmaer, da vi stoler så meget på egne evner – og ikke ønsker at samarbejde med virksomheder, som måske ikke er tilfreds med vores arbejde. Den sidste del har vi heldigvis ikke oplevet endnu.

Lyder vi som et match for din virksomhed, så giv os endelig et kald.

Brating_logo

Kontakt os

Har du brug for hjælp til din marketing,
så tøv ikke med at tage kontakt til os.

    ALTING HAR EN BEGYNDELSE
    INDEN ET GODT SAMARBEJDE KAN STARTE!
    • 01 VI MØDES OG SER OM DER ER GOD KEMI MELLEM OS God kemi er vigtig for et godt samarbejde. Vi kalder en spade for en spade og spiller med helt åbne kort, da vi mener at det er den bedste vej til et effektivt og succesfuldt samarbejde.
    • 02 VI UNDERSØGER DIN VIRKSOMHED NÆRMERE For at skabe gode resultater for dig og din virksomhed, så har vi brug for at sætte os ind i din virksomhed - og de udfordringer du støder på i jagten på succes.
    • 03 VI LAVER EN plan for dig og din virksomhed Når vi har fået forståelse for din virksomhed, så laver vi en skræddersyet plan, som vi mener er den bedste løsning for dig.